Opgeloste zuurstofanalysator, meting van opgeloste zuurstof

Ontdek de 9065 opgeloste-zuurstofanalysator van PMA

Het meten van opgeloste zuurstof (DO) om de waterkwaliteit te bepalen in verschillende toepassingen, zoals in vloeistof of gas. Onze draagbare units hoeven niet gekalibreerd te worden en kunnen tot 2 jaar lang DO en temperatuur meten. De 9065 opgeloste zuurstofmeter heeft een groot meetbereik; 0-2000ppb (parts per billion) en 0-45ppm (parts per million). U krijgt geen monsterinterferentie en levert uitstekende en onafhankelijke resultaten voor debieten. De meter heeft een alarm voor hoge temperaturen, een dubbele sensorconfiguratie en is zeer eenvoudig te bedienen.

Of u nu zuurstof meet in een stoomgenerator of in een waterzuiveringsinstallatie, PMA heeft een analyser die aan uw eisen voldoet. Onze laag-niveau analyser is precies op maat gemaakt voor hoge waterzuiveringstoepassingen, power cycle chemiebewaking en nog veel meer. De robuuste constructie van de 9065 en het compacte ontwerp zorgen voor een langere levensduur onder alle omstandigheden.

Klik hieronder voor meer informatie over onze analysers voor opgeloste zuurstof.

Als u wilt worden teruggebeld over hoe Process Measurement and Analysis u kan helpen of als u vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via verkoop@pma.uk.com. Een lid van ons ervaren team zal direct contact met je opnemen.